Open huis examencentrum SVPB op 16 november 2012
De SVPB krijgt regelmatig verzoeken van onderwijsinstellingen en praktijkopleiders die aangeven wel eens een kijkje te willen nemen in ons examencentrum in Amersfoort.
Om tegemoet te komen aan deze behoefte organiseren wij op vrijdag 16 november a.s. van 9.30 uur tot 12.30 uur 'open huis' voor docenten en praktijkopleiders.
U kunt tijdens deze ochtend een kijkje nemen in de ontvangstruimten, het praktijkexamencentrum en de CBT-lokalen waar de vakkennisexamens worden afgenomen. Wij zullen rondleidingen verzorgen en, waar nodig, vragen beantwoorden.
Als u het examencentrum op 16 november wilt bezoeken, stuurt u dan een mail naar
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met het onderwerp OPEN HUIS en vervolgens uw naam, uw functie en de naam van de organisatie. Op de website van de svpb www.svpb.nl staat een routebeschrijving naar ons examencentrum (Plotterweg 1 te Amersfoort).

 


 

Op 29 oktober organiseert het opleidingsfonds SOEB voor alle ESO praktijkbegeleiders een bijeenkomst. Het is al weer enige jaren geleden, dat de ESO opleiding van start is gegaan. Door de jaren heen is er veel veranderd in de totale structuur van deze opleiding en daarmee gepaard gaand, ook de begeleiding daarvan. Daarom hoog tijd voor een treffen van praktijkbegeleiders.Regels, wetten, APV etc. veranderen zo'n beetje met de tik van de klok als ook de regels binnen het SVPB alwaar de stagiair het examen moet afleggen. Maar hoe zit het eigenlijk precies? "Wij" moeten derhalve werken in een 'roerige' evenementensector, een wereld in beweging. Een sector die veel kennis van ons vergt daar waar het de veiligheid van (grote) publieksevenementen aangaat. Woorden als "crowdmanagement" horen we in de markt steeds vaker maar wat houdt dit nu exact in? Hoe gaan wij als branche hiermee om? Hoe brengen wij een stagiair naar een bepaald niveau waardoor hij/zij beter gaat functioneren en leren wat wij verstaan onder 'Security Awareness'. Hoe gaan wij als praktijkbegeleider hiermee om? Hebben wij een aanvullende opleiding nodig? Doen wij wel datgene wat er van ons wordt verwacht en werken wij dan ook binnen de wettelijke kaders?

Wanneer: maandag 29 oktober 2012 van 12.00 uur tot 17.00uur (incl. lunch).

Waar: Ecabo Amersfoort

Wie spreekt: Ad van den Boogert SVPB en Mari van Dorst Kenniscentrum Evenementenveiligheid KCEV

Programma: Lees hier meer

Aanmelden: hier.

Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. 

 

De website van de SOEB wordt na de zomer 2012 vernieuwd en geactualiseerd.

De inhoud die u momenteel aantreft is deels niet meer actueel.

Online bestellen:

U kunt het boek Event Security Officer bestellen via de website www.soeb.nl .U dient zich – indien u voor het eerst een bestelling plaatst – eerst te registreren alvorens u een bestelling kunt plaatsen.Uw bestelling kunt u afronden door eerst via IDeal te betalen. Hierna wordt uw bestelling aan u verzonden. 

 

 

Voor de werkgevers vallend onder de werkingssfeer van de cao VBE 2010-2011

 

 

De Stichting Opleidingsfonds Evenementen Begeleidingsbranche (SOEB) heeft werkgevers in juni 2011 bericht over de tijdelijke opschorting van de bijdrageheffing voor het opleidingsfonds tot 1 december 2011. Sociale partners hebben geen nieuw besluit genomen. Dit houdt in dat de tijdelijke opschorting vervallen is en werkgevers die vallen onder de werkingsfeer van de cao VBE 2010-2011 aan de SOEB de afgesproken bijdrageheffing uit de cao over de jaren 2010 en 2011 alsnog zijn verschuldigd.

Werkgevers zijn hierover per brief d.d. 12 december 2011 geïnformeerd.

 

Het Event Security Officer lesboek kan via Online bestellen op deze website worden aangeschaft. 

Dit lesboek behandelt alle theorie voor Event Security Officer, met uitzondering van het gedeelte "Werken binnen Wettelijke kaders".

De prijs voor het boek is bedraagt € 49.50 excl. btw en excl. verzend- en administratiekosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal boeken dat u bestelt. 

Leden van de VBE en VEHB betalen een speciaal tarief. Hiervoor dient u eerst met uw wachtwoord in te login op uw ledenaccount (zie: online bestellen). U bent bij
ons als lid geregistreerd aan de hand van de opgave die wij van de VBE en de VEHB hebben ontvangen.

Bent u nieuw op deze site en bestelt u voor het eerst een lesboek? Registreert u zich dan eerst als klant via Login en kiest u onderin "registreren".

Heeft u vragen over het lesboek, of problemen bij het inloggen op uw ledenaccount of bij het aanmaken van een account (particulieren en niet-leden) op onze website?

Stuur dan een email naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 
Meer artikelen...
.